Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

 

1. Політика конфіденційності та захисту ваших персональних даних ПрАТ “Запоріжавтотранс” є невід’ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням.

 

2. ПрАТ “Запоріжавтотранс” поважає ваше право на недоторканність приватного життя та конфіденційність ваших персональних даних, отриманих у результаті користування цим Сайтом та вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності та безпеки, у тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни чи знищення. Враховуючи особливості та загрози у інформаційному просторі, ПрАТ “Запоріжавтотранс”, все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.

 

3. Щодо усіх питань, пов’язаних із обробкою, місцем зберігання та використання ваших персональних даних, звертайтеся за адресою: ПрАТ “Запоріжавтотранс”, Україна, 69063, м. Запоріжжя, вул. Покровська, б.30.

 

4. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних ПрАТ “Запоріжавтотранс” є добровільною. Якщо ви не погоджуєтеся із викладеними Умовами, ви не повинні користуватись Сайтом і негайно його покинути.

 

5. Якщо ви погоджуєтеся користуватися цим Сайтом, ви: безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови; повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей ПрАТ “Запоріжавтотранс”; надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах та договорі оферти; надаєте згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом; надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам з метою виконання умов договору оферти; та надаєте вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи ПрАТ “Запоріжавтотранс” чи інших підстав відповідно до вимог законодавства. Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши повідомлення на електронну адресу “info@avtobus.zp.ua”. У такому випадку діятимуть правила припинення відносин з ПрАТ “Запоріжавтотранс” відповідно до договору оферти, та усі ваші персональні дані буде видалено, без можливості відновлення. Незважаючи на відкликання згоди на обробку персональних даних, деякі з даних можуть зберігатися ПрАТ “Запоріжавтотранс” якщо це вимагається згідно законодавства. У цьому випадку ваші персональні дані будуть негайно видалені, як тільки відпадуть вимоги щодо обов’язкового збереження та обробки персональних даних. ПрАТ “Запоріжавтотранс” має право обробляти ваші особисті дані у маркетингових цілях, пов’язаних з наданням послуг через веб-сайт, тобто надсилати вам інформаційні бюлетені, що містять інформацію про поточні та заплановані послуги та рекламні пропозиції.

 

6. Для цілей цих Умов ПрАТ “Запоріжавтотранс” включає в себе також його афілійованих осіб чи компаній групи, а також представників, керівників, агентів, співробітників чи партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних у результаті використання вами цього Сайту.

 

7. Які дані ми збираємо та обробляємо про вас: Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті, надаєте ПрАТ “Запоріжавтотранс” будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов’язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані та оброблені при використанні веб-сайту (наприклад через cookie-файли). Така інформація, може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти; дані документів, що засвідчують особу (наприклад, номер та серія паспорта, строк його дії); дані платіжних карток (номер платіжної картки, термін її дії, CVC/CVV-код та ім’я власника платіжної картки). Ми можемо зберігати дані платіжних карток для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC/CVV код платіжної картки; автоматично зібрані дані; системні файли (IP-адреса, тип оглядача, посилання / вихід сторінки та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з веб-сайтом, ім’я домену, цільові сторінки / вміст, переглянуті сторінки / вміст, ідентифікатор пристрою та місцезнаходження); інформація з профілю (налаштування, інформація з історії пошуку, інформація з історії бронювання, планів подорожей та іншої інформації) та інші автоматично зібрані дані; іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Сайті. Вищевказані Дані можуть збиратися через cookie-файли (п.10 цієї Політики Конфіденційності). ПрАТ “Запоріжавтотранс” також може зажадати додаткової інформації, яка може включати «конфіденційні» персональні дані (наприклад, інформацію, за якою можна визначити Ваше / отримувача стан здоров’я або релігійні переконання), з метою надання Вам з боку ПрАТ “Запоріжавтотранс” найвищого рівня послуг.

 

8. Дані, які ми збираємо та обробляємо про третіх осіб. Якщо ви створюєте Замовлення Послуг та здійснюєте їх оплату від імені чи в інтересах третіх осіб, інформація, яку ви надаєте про них, також збирається та обробляється ПрАТ “Запоріжавтотранс” на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, ви підтверджуєте, що така третя особа ознайомлена з цими Умовами, розуміє їх наслідки та надає свою безумовну і повну згоду на збір та обробку своїх персональних даних відповідно до цих Умов.

 

9. Збір даних неповнолітніх осіб. Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх користувачів, та поширення інформації про послуги дітям без згоди їх батьків чи законних представників. ПрАТ “Запоріжавтотранс” обробляє персональні дані неповнолітніх осіб виключно у випадках надання такої інформації їх батьками чи законними представниками і лише з метою створення Бронювання. Якщо ПрАТ “Запоріжавтотранс” стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і ПрАТ “Запоріжавтотранс” зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти персональні дані неповнолітніх осіб.

 

10. Автоматизований збір даних та файлів “cookie”. ПрАТ “Запоріжавтотранс” може час від часу збирати та отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань на цей Сайт, переглянуті вами сторінки Сайту, переваги щодо певного виду Послуг, посилання, які ви використали для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності у роботі з сервісами Сайту та пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. Якщо ви використовуєте соціальні мережі для авторизації на Сайті, ми можемо отримувати ваші дані та уподобання з таких соціальних мереж відповідно до правил надання інформації цими провайдерами послуг та налаштованих вами умов конфіденційності. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу вашої поведінки на Сайті та переваг у виборі Послуг. Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається з дотримання цих Умов та умов конфіденційності Google. Автоматизований збір деяких даних та застосування технологій «cookies» та «web beacon» сприяє покращенню функціональних характеристик Сайту та розробці максимально зручних у користуванні сервісів Сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних та маркетингових кампаній, та пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою та корисною. Файли «cookies» – невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на вашому комп’ютері (чи іншому обладнанні) при першому відвідуванні Сайту та дозволяють розпізнати ваш комп’ютер при повторному відвідуванні. Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу вашого комп’ютера (чи іншого обладнання) чи його даних чи занести вірус. На Сайті використовуються короткострокові та постійні файли «cookies», які ви можете самостійно видалити з вашого комп’ютера. Зверніть увагу, що деякі збережені дані в «cookies», наприклад, інформація про паспортні дані та інше, з метою безпеки шифруються. Якщо ви не зареєстровані на Сайті, файли «cookies» не містять конфіденційної інформації. Якщо ви блокуєте файли «cookies», деякі функції сайту можуть бути недоступними. Файли «web beacon» («веб-маяки») – невеликі графічні дані, що, як правило, використовуються разом із файлами «cookies» і можуть бути розміщені на Сайті чи повідомленнях, які ви отримуєте з Сайту. Використання файлів «web beacon» є аналогічним до файлів «cookies». Якщо ви блокуєте використання файлів «cookies», то файли «web beacon» також не будуть застосовуватися. Якщо у вас виникають питання щодо використання файлів «cookies» та «web beacon», звертайтеся за допомогою на електронну поштову адресу “info@avtobus.zp.ua”.

 

11. Як ми використовуємо ваші дані та дані третіх осіб. Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання послуг згідно договору оферти; комунікації з вами щодо замовлених послуг; надання підтримки у роботі з Сайтом та сервісами Сайту; надання інформації про існуючі чи майбутні послуги та пропозиції; покращення роботи Сайту та обслуговування користувачів; надання відповідей на ваші запити та коментарі; для участі у наших опитуваннях та проханнях надати відгук; для вивчення послуг, які вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені чи протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі чи щодо виконання умов договору оферти; для інших цілей про які будемо вас повідомляти. Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати створених вами Бронювань на Сайті. ПрАТ “Запоріжавтотранс” прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту щодо статусу ваших замовлень та/або інформацію із переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті та які можуть бути пов’язані із обраними вами послугами. Якщо ви не маєте бажання отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

 

12. Google Analytics. ПрАТ “Запоріжавтотранс” використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, що допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з Сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на Сайті. Інформація, згенерована cookie-файлами про використання Сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання Сайту, підготовки звітів про діяльність Сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на Вашому пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.

 

13. Програмні розширення соціальних мереж. У разі Вашої взаємодії з програмними розширеннями соціальних мереж, що може використовуватись на Сайті (наприклад, кнопка «Like», надана Facebook Ireland Ltd в Ірландії, кнопка «Twitter», надана Twitter Inc в США, або кнопка «Instagram», надана Instagram, LLC в США), або, якщо Ви отримуєте доступ до контенту на Сайті, який містить програмне розширення соціальної мережі, Ваш пристрій встановлює пряме з’єднання з серверами відповідного постачальника соціальної мережі. Як правило, постачальники соціальних мереж отримують інформацію через свої програмні розширення щодо використання Вами Сайту, а саме: про вашу операційну систему, браузер, IP-адресу, пошук якого контенту здійснюється на даний момент, пошук якого контенту здійснювався в минулий раз, а також про дату / час перегляду контенту. Така інформація дає можливість постачальнику соціальної мережі скласти профіль стосовно Вашої користувальницької поведінки і додати цю інформацію в відповідний профіль у соціальній мережі. Не виключається можливість того, що такий профіль може підлаштовуватися під Вас, навіть якщо Ви не зареєстровані або не ввійшли в соціальну мережу. Зверніть увагу на те, що ПрАТ “Запоріжавтотранс” не має детальної інформації про зміст даних, які передаються або використовуються третіми особами – постачальниками програмних розширень соціальних мереж. Зверніться за цією інформацією безпосередньо до відповідного постачальника соціальної мережі, а також ознайомтесь з його політикою конфіденційності з метою отримання більш докладної інформації про збір, зберігання, обробку і передачу персональних даних, якими правами Ви володієте або як Вам отримати необхідні параметри конфіденційності. У разі, якщо Ви не хочете передавати такі дані, ПрАТ “Запоріжавтотранс” рекомендує Вам вийти з усіх соціальних мереж перед використанням Сайту.

 

14. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних вами послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. При оформленні послуги з віддаленого оформлення та продажу квитків, ви надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам. Ми можемо розкривати вашу інформацію: у відповідь на виконавчий документ, повістку в суд або рішення суду; для захисту від неправомірних вимог; або для виконання інших законних вимог. В такому випадку, ми зберігаємо за собою право на судове оскарження; у випадку якщо ми вважатимемо це за необхідне для реагування на незаконні дії чи проведення аналізу неправомірного акту, з метою вимоги щодо проведення такого аналізу або прийняття відповідних мір; для захисту або збереження наших прав, майна, або безпеки ПрАТ “Запоріжавтотранс”, Сайту, чи споживачів; що стосується нашої оферти чи інших договорів; у зв’язку із укладенням договорів у певних сферах, зокрема, ліквідації, злиття і поглинання, об’єднання капіталів чи продажу зазначеного вище, а також, що є малоймовірним, банкрутства. В інших випадках, які не зазначені тут, ви будете повідомлені про розкриття ваших персональних даних третім особам. У такому випадку, ви можете дозволити чи заборонити надання нами ваших особистих даних третій особі. Додатково ми можемо передати дані, зібрані для цієї третьої особи, наприклад, рекламному агентству чи інвестору. Для прикладу, ми можемо повідомляти наші рекламні агентства про кількість осіб, які відвідали наш Сайт, найбільш популярні рейси та напрямки. Така інформація не вважається конфіденційною та використовується для майбутніх розробок контенту та послуг, які , ми надіємося, будуть цікавими для вас.

15. Транскордонна передача даних. Ви погоджуєтеся з тим, що для надання Послуг, Агентство може зберігати та обробляти ваші персональні дані (всі або частину даних, визначених у п. 7 цих Умов), у тому числі проводити безпекову перевірку транзакцій на серверах та ресурсах, які знаходяться за межами України. Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких чи всіх ваших персональних даних за межі України лише з метою отримання належного рівня замовлених послуг. Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитися на серверах та ресурсах, які належать Агентству або незалежним підрядникам і можуть бути розміщені у будь-якій країні світу (у тому числі, але не обмежуючись, країнами Європейського Союзу, чи Європейського економічного простору, США, Канаді). Якщо ви використовуєте цей Сайт, знаходячись на території Європейського Союзу, цим ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних за межі Європейського Союзу та Європейського економічного простору. Ви повідомлені та погоджуєтеся з тим, що ваші персональні дані можуть передаватися також у США. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається лише для виконання умов договору оферти, цих Умов та з метою надання, замовлених вами Послуг. Всі транскордонні передачі даних обмежуються тими категоріями даних та одержувачами, які необхідні для виконання цих положень та надання замовлених послуг.

 

16. Внесення змін. ПрАТ “Запоріжавтотранс” на власний розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Агентство публікуватиме зміни на цьому Сайті. Агентство не має зобов’язань повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов та/або використання цього Сайту після дати публікації змін означатиме вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Сайтом.

 

17. РЕКВІЗИТИ

Повне найменування власника Сайту: ПрАТ «Запоріжавтотранс».
Місцезнаходження: 69063, Україна, м.Запоріжжя, вул.Покровська, б.30.
Email: info@avtobus.zp.ua.